Bergsala SDA

Bergsala SDA är ett nystartat bolag som startades år 2015. Bolaget ingår i Bergsala koncernen som idag består av ett 25-tal bolag där Bergsala Holding AB är moderbolaget. Bergsala AB har sedan 1981 varit Nintendos första samarbetspartner utanför Japan och det är främst Nintendo med Super Mario i spetsen som starkast förknippas med Bergsala.

Trots att Bergsala SDA är ett nystartat bolag så har vi inom bolaget över 30 års erfarenhet från branschen. Vår inriktning är att tillverka och saluföra produkter för hem & hushåll, TV samt högtalare och då företrädesvis till den nordiska marknaden, under egna samt kunders varumärken under OEM.

Vi har en mycket bred erfarenhet och kunskap av försäljning av varor från lager, container för direktleverans samt FOB från fjärran Östern.

Varugrupperna som vi idag arbetar inom:

Tack vare våra kunniga och starka partners i fjärran östern samt Turkiet så sourcar vi produkter utanför våra egna varugrupper, vi har alltid folk på plats vid produktion som en del i vår strävan att säkerställa korrekt tillverkade produkter.

Vi designar våra kartonger själva och efter kundens önskemål för att kunna leverera en helhetslösning till våra kunder.

Om du har allmänna frågor om företaget eller vill ansöka om att bli återförsäljare skicka ett e-post till: infoSDA@bergsala.se.

Varumärken

Våra varumärken erbjuder allt du behöver!

Havsö
Havsö står för det naturliga och enkla i livet, till ditt hem där Havsös produkter gör din vardag enklare på ett tryggt, snyggt och bekvämt sätt.

Havsö - ditt naturliga val!
Fullwing
Högtalare som inte bara sprider musik och glädje, utan även är en stilren inredningsdetalj i varje hushåll.

Fullwing – för varje hushåll
Salora
Salora står för gammal tradition i nytt format, med stilren design och smarta lösningar med bland annat smart-TV

Salora – för varje rum i hushållet
Lighting by Havsö
Med belysning från ”Lighting By Havsö” lyser du inte bara upp ditt hem, utan får även en stilren inredningsdetalj som passar i varje hushåll